Wij gaan volop
voor kwaliteit
en variatie...
Vers vlees
zelf dat dat mee in het assortiment kwam bij het vernieuwen van onze winkel.
Gediplomeerd beenhouwer
Sinds 2016 verkopen wij vers vlees, en daar is het stokwoord kwaliteit! Geen hopen, maar kleine hoeveelheden, die doorlopend worden bijgemaakt en bijgevuld. Een vaste basis, met tal van varianten, telkens anders. Hoogstens ook een paar voorgesneden stukken.
Wil je een groter of kleiner stuk, dan snijdt de patron himself dat met plezier voor je af. Het is ook hij die alles versnijdt en verwerkt.
Onze toppers : filet pur, bo-ter-mals, en wij durven gerust zeggen : éénmaal je hem hebt gehad, wil je geen andere meer! Maar ook onze gemarineerde entrecote is zeer geliefd!
Tijdens het barbecueseizoen, passen wij ons assortiment extra aan, al merken wij dat vooral entrecote of angus beaf, al of niet in één groot stuk de voorkeur heeft.
Ons varkensvlees is van Slagersvarken en dat proef je. Tijdens ons feestweekend van 25-jarig bestaan, hebben wij onze klanten laten proeven en ook zij zijn er nu van overtuigd dat een beetje vet zorgt voor extra smaak en sappiger vlees. Onze koteletten zijn dan ook iets dikker gesneden en samen met onze baktips zorgt dat er voor dat onze klanten een sappig en smakelijk stuk vlees eten. Ook ons gehakt laat zich mooi bakken! Kipfilets houden mooi hun volume en zijn uiterst sappig als ze gebakken zijn.
Wij hebben dagelijks levering, dus als wij spreken over vers vlees, dan bedoelen we ook vérs vlees!
Gezellig tafelen met onderstaande pakketten
Fondue € 14,98/pp
- rundblokjes
- varkensvlees
- kalkoen
- kippenblokjes
- slagerspralines
- spekrolletjes
Kids fondue € 5,68/pp
- slagerspralines
- kippenblokjes
- spekrolletjes
Gourmet € 15,25/pp
- Rundstournedos
- hamburger
- cordon bleu
- worstje
- merguez
- kipfilet
- schnitzel
- lamskotelet
Gourmet vleesgegroet € 19,15/pp
- rundsfilet
- lamsvlees
- blinde vink Périgord
- houthakkerslapje
- entrecoteburger
- Ardeense cordon bleu
- lentekipje
- mini brochette
Kids Gourmet € 6,95/pp
- hamburger
- worstje
- kipfilet