Kazen uit
alle windstreken...

Kaas

Kazen uit alle uithoeken, van elk kaliber. Of het nu gaat om koemelk, geit -of schapenmelkkazen, Belgische specialiteiten, toppers uit het buitenland,
harde of zachte, rauwe of gepasteuriseerde melk: wij bieden ze u in een steeds afwisselend assortiment.

Welke raad je mij aan?

Ons assortiment kaas heeft altijd een volwaardige plaats gekregen in onze toonbank, en dat is niet zomaar. Het is een boeiend product en de mogelijkheden om hier in te variëren zijn eindeloos! Een keuze maken is niet evident, maar met een constant aanbod van meer dan 65 kazen, slagen wij er in om u ook op dat vlak "verandering van spijs" te bieden.

Onze kazen zijn geen nevenartikel, integendeel!

Een keuze uit een tiental landen, gemaakt van koe-, geit- of schapenmelk, gepasteuriseerd of rauw, hard of zacht, puur of met een twist. Er valt veel over te vertellen, niet alleen van smaak of hoe hij gemaakt is bijvoorbeeld , maar dikwijls ook van zijn geschiedenis, herkomst van naam. De moeilijkst vraag die je ons dan ook kan stellen is "welke raad je mij aan?"

Gratis advies en tips!

Zoals steeds vertrekken wij van een solide basis, aangevuld met een aantal minder voor de hand liggende, en wij variëren naargelang het seizoen. Kwaliteit blijft een constante! Er is immers veel verschil, zelfs in "voor de hand liggende " kazen , zoals een jonge Hollandse of bijvoorbeeld een camembert.

Wij nemen enkel genoegen met het beste!

Advies, tips en informatie over melksoort en allergenen krijg je er gratis bovenop! Onze kazen zijn geen nevenartikel, vandaar ook de populariteit van onze kaasschotels, die een degustatie zijn van wat wij te bieden hebben.


kaas
kaas
kaas
kaas
kaas