Specialiteiten uit
verschillende landen
en eigen atelier...

Charcuterie & Salades

Ons assortiment charcuterie en salades is zeer ruim en compleet. Wij vertrekken steeds van een goede basis en vullen dat aan met specialiteiten,
al dan niet uit eigen atelier. Vertrouwde “alledaagse” charcuterie voor op de boterhammekes, fijne hammen om te serveren als voorgerecht, minder
gekende specialiteiten om te degusteren bij de aperitief en klassiekers die we zelf maken, je vindt het allemaal.

Charcuterie

Al gehoord van de Italiaanse Lombo? Weet je hoe de varkens van de Mangalica-ham er uit zien? De klein maar fijne Hongaarse salami al eens geproefd of onze Mediterraanse salami, fijn gesneden? Waar vind je nog klassiekers als rilette? Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Maar het is niet alleen dat. Ook de dagdagelijkse dingen worden niet over het hoofd gezien en daar zoeken wij continu naar de beste kwaliteit en afwisseling, hoe ambachtelijker hoe liever!

In de loop van de jaren, is er echter veel veranderd en is het niet gemakkelijk om nog kleine ambachtelijke charcuterieproducenten te vinden. Dat heeft ons doen besluiten om er dan zelf aan te beginnen en met succes!

Van al wat we u presenteren, is dat hetgene waar we de meeste complimenten voor krijgen! Het aanbod is ondertussen dan ook al flink uitgebreid : paté, kipfilets, strasbourg, droge worst, kookworsten, grillworst, filet maison, boswachtersvlees, ossenpeper, frikadellenkoek en onze absolute toppers rosbief, ossefilet en pastrami! Kom en ontdek het zelf!

Een extra troef is dat alles vers à la minute gesneden wordt!

Salades

Wij hebben een grote variatie aan verse salades, die steeds in eigen huis bereid worden. Met veel gevoel voor fantasie, variërend naargelang het seizoen en oog voor presentatie!

Ook hier vertrekken we van een goede basis, zowel wat betreft assortiment als ingrediënten en houden we de verhouding met saus mooi in evenwicht.

Preparé, onze topper, is 100% runds. Vleessalade wordt enkel gemaakt met kwalitatieve hesp. Garnaalsalade zit vol grijze garnalen. Crabsalade is met echte crab.

“Da’s zo eens iets anders” horen we hier regelmatig en daar streven we naar. Want verandering van spijs doet eten!